изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:36 EET
ПОДОБРЯВАТ БЕЗОПАСНОСТТА НА ПЪТИЩАТА В ОБЛАСТТА    
НовиниОбластно пътно управление в Добрич работи за подобряване безопасността на движение по републиканската пътна мрежа, съобщават от пресслужбата на управлението. За тази цел от началото на годината на територията на областта са поставени общо 131 пътни знака, като 88 от тях са новопоставени, а 43 са възстановени. Само през септември по околовръстен път II-97 са сложени 38 пътни знака Ж7 "Указателна стрелка", обозначаващи основните направления по кръговите кръстовища.

През тази година ОПУ-Добрич, е извършило ремонт на 5 мостови съоръжения на обща стойност 25 900 лв. Ремонтните дейности обхващат подобряване на отводняването, поставяне на бетонни бордюри и улеи, възстановяване на отнесени насипи, направа на стоманена предпазна ограда и парапет. Два от ремонтираните мостове са на път III-9002 близо до селата Дропла и Змеево, един на Околовръстен път, един преди село Росица и един до село Божаново. От управлението добавят, че възстановяването на предпазните огради и парапети се е наложило след кражба на предишните. Предвид настъпилия есенно-зимен сезон в ход е и подготовка и съгласуване на оперативен план за зимно поддържане на пътищата в областта, добавят от управлението.
 


Сходни връзки

ПОДОБРЯВАТ БЕЗОПАСНОСТТА НА ПЪТИЩАТА В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди