изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:19 EEST
Убийците на Ангел взели по 20 лева?    
НовиниХората от микробуса, прегазил 19-годишния Ангел Петров, са взели по 20 лева за убийството. Това твърди шефът на КТ "Подкрепа" в Пловдив Атанас Кръстев. По негова информация хората са наети от човек, много близък до Кирил Рашков, който обаче не е негов роднина. За това са сигнализирали роми от пловдивския квартал "Столипиново". Кръстев е предал цялата информация в полицията. Ето какво точно каза той: "Информацията вече е подадена в полицията. Децата, които са били в микробуса, убил това дете, са лица, наети от известен човек, много близък с Кирил Рашков. Не става въпрос за роднина, а за негов много приближен човек, който живее в "Столипиново". Твърди се, че заради това те са получили по 20 лева. Информацията имаме от наши хора в ромския квартал в Пловдив".

Ангел Петров беше прегазен от микробус „Форд Транзит" на 23 септември в Катуница, докато разхождаше кучето си. Пловдивският окръжен съд определи като виновен 55-годишния шофьор Симеон Йосифов и му наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража". В микробуса с Йосифов са били още четирима души. Трима от тях в свидетелските си показания казват, че са се върнали в къщата на Цар Киро, за да обсъдят ситуацията с блъснатия Ангел.

http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Убийците на Ангел взели по 20 лева? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди