изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:50 EEST
Царица Костадинка се изпика пред “Паспортна служба” в Пловдив    
Новини Половинката на арестуваният ромски "монарх" Кирил Рашков- Костадинка е втрещила неколцина служители на сектор "Български документи за самоличност" в Пловдив, като се изпикала до служебния вход на сградата. В четвъртък вечерта "царската особа" запретнала поли и клекнала до семейния ван със софийска регистрация, с който била пристигнала, пише "Марица".



Вчера Костадинка е подала документи за международен паспорт, тъй като старият й бил невалиден съобщиха наши източници. На този етап тя нямала намерение да напуска страната, категорични са запознати.

Това не е първата подобна проява на Рашкова. На 19 декември 2008 г. Костадинка е задържана на летище "Орли" от френски полицаи, минути след като е преджобила пътник. Пред очите на шокирани ченгета,  "царицата" кляка и се изхожда. Междувременно сръчно пъха във вагината си пачка пари и златно бижу.

По-късно при обиска от нея са извадени близо 900 евро и верижка с тегло 12 грама. Костадинка е изправена пред френския съд три дни по-късно, осъдена на 3 месеца затвор и получава забрана да влиза във Франция за срок от 10 години.

Според запознат и тя е контролирала група джебчийки, които работели за фамилията. Пред магистратите обаче казва , че е клептоманка и дори показва медицински документи. Костадинка има и "жълта книжка", макар че според хора от Катуница всичко й е наред. Преди няколко години тя направи опит за самоубийство, като се хвърли в Гребния канал. Две момчета, които тичаха по базата обаче я спасиха. Рашкова посегна на живота си , няколко месеца преди синът й Иван да почине от рак.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Царица Костадинка се изпика пред “Паспортна служба” в Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди