изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:13 EEST
УЧЕНИК ОТ ПМГ ПРЕДСТАВИ ДОБРИЧ В МЛАДЕЖКИЯ ПАРЛАМЕНТ    
Новини

От 22 до 25 септември 2011 година в София се проведе ХІІІ Национална есенна сесия на Български детски и младежки парламент на тема „Инвестиция в моето бъдеще”. Във форума Добрич е бил представен от Христо Янакиев Георгиев, ученик от ПМГ „Иван Вазов”, който е и член на Младежката организация „Общински младежки съвет по наркотични вещества”, информираха от кметството.



В работната програма на сесията са участвали представители на младежки организации и ученически парламенти от цялата страна. Те са имали срещи с експерти от министерствата на образованието, на спорта, на труда и социалната политика, на културата. Акцент в работата на сесията е било повишаването на активността на младите хора като се е обърнало внимание на тяхното гражданско сдружаване и реалното участие на младежите в обществения и икономически живот в страната. По време на сесията участниците и гостите обърнаха особено внимание на нуждата от качествено образование и практическата реализация на младите хора. Представители на български университети и Харвард Бизнес скул в България изнесоха кратки презентации, свързани с образованието у нас и Европа. Тринадесетата сесия беше поредна стъпка за продължаване на започнатия диалог между младежта, политиците, местната и централна власт за ролята и мястото на младите хора в изграждането на просперираща България в рамките на Обединена Европа.

НДТ

 


Сходни връзки

УЧЕНИК ОТ ПМГ ПРЕДСТАВИ ДОБРИЧ В МЛАДЕЖКИЯ ПАРЛАМЕНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди