изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:12 EEST
ЧРЕЗ ИЗКУСТВОТО - ЗА ПРИЯТЕЛСТВО И ДОБРИ ДЕЛА    
КултураС весел празник, организиран в добричката галерия, сдружение "ИМКА" проведе заключителния етап на своя проект "Арт подходи за справяне с агресията и поведенческите проблеми при децата", реализиран с финансовата подкрепа на общината.

Събраха се деца от подготвителните групи и първокласници от СОУ "П.Р.Славейков", които се забавляваха от сърце с песни, танци, музика и много усмихнати емоции. Специални гости на събитието бяха Кристина Аврамова - позната от участието си в "Гласът на България", трио "Усмивка", китаристът Дани Неделчев, които поздравиха участниците със своите изпълнения.

Сдружение "ИМКА"-Добрич, е създадено миналата година и има за цел разработването и реализирането на програми за интелектуално, културна, духовно и здравословно развитие на децата и младите хора от града и областта. Председател на Управителния съвет е Кита Бончева, която си поставя амбициозната задача - заедно с нейния екип, да реализира поставените цели. Идеята е децата да преодоляват своите гневни изблици и агресия чрез музиката, рисуването, танците, игрите и театъра.

Вчерашният празник в Художествената галерия завърши с очертания на ръчичките на децата и написване на техните имена - като израз на приятелство и обещания за добри дела. НДТ

 

 


Сходни връзки

ЧРЕЗ ИЗКУСТВОТО - ЗА ПРИЯТЕЛСТВО И ДОБРИ ДЕЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди