изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:18 EEST
Подпалиха колата на адвокатка, свързана с Рашков    
ОбществоНеизвестни лица да подпалили лек автомобил „Тойота Авенсис”, паркиран на ул.”Ген. Данаил Николаев” в Пловдив. Сигналът за пожара е подаден вчера около 4 часа, съобщиха от пловдивската полиция.

Огънят е изпепелил предницата и купето на „Тойота”-та. Частично е изгоряла предницата и на лек автомобил „Фиат Пунто”. Третият засегнат от пожара автомобил е „Мазда” - колата е с разтопена предна броня и обгорял преден ляв калник. Причините за пожара не са установени. Автомобилът "Тойота Авенсис" е на адвокат Анастасия Будакова, съобщава в. "Марица".  Тя е защитник на Спас Христов, който с фолксвагена си се насочи към насъбралите се протестиращи в Катуница в събота вечерта и се опита да нападне полицай. Спас отивал  в къщата на цар Киро за мешерето. Бащата на адвокат Будакова - Димитър Будаков пък бе дългогодишен защитник на цар Киро. Баща и дъщеря работят в обща кантор и са едни от най-добрите адвокати по наказателни дела.   
Адвокат Будакова не бе открит за коментар.  http://plovdiv.dir.bg
 


Сходни връзки

Подпалиха колата на адвокатка, свързана с Рашков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди