изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:29 EEST
„Атака” иска датата 23 септември да се определи като ден за жертвите и пострадалите от циганската престъпност    
ПолитикаСофия. „Атака” иска датата 23 септември да се определи като ден за жертвите и пострадалите от циганската престъпност. Това каза Десислав Чуколов, народен представител и заместник-председател на ПП „Атака”, преди началото на днешния митинг на партията на площада пред БНБ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Събрали сме на този протест, защото проблемите се решават тук - в Народното събрание, Президентството, Министерски съвет. На този протест присъстват представители на „Атака” от цялата страна. Проблемите не се решават, когато се ходи популистки в Катуница, както го направиха Бойко Борисов и Георги Първанов, за да политизират мъката на хората. Проблемите се решават тук. Нека да си стоят тук и да решават проблемите – каза Десислав Чуколов.


Ние искаме закон за създаване на доброволни отряди, защита на собствеността и селскостопанската продукция, провеждане на строги мерки за адресна регистрация, разваляне на незаконните гета в българските градове и села, въвеждане на смъртно наказание за особено жестоки убийства, тежки наказания за търговия с хора и продажба на момичета за проституция, незабавно отнемане на имуществото на всички цигански барони и тежки съдебни мерки и техните престъпления. Искаме изрична забрана за т.нар. мешере, което е антиконституционно и противоказноно. Искаме принудително да се изведат всички цигани, които са се настанили в частни и държавни имоти – каза Десислав Чуколов.
Пред събиращите се за протеста беше пуснат аудиозапис на Волен Сидеров от по-рано през седмицата, в който той обяснява – защо настоява за свикване на Консултативен съвет за национална сигурност. Повечето от присъстващите носят черни тениски с надпис „Не искам да живея в циганска държава, а на гърба – „За България. Атака. Победа”. Те са раздавани от представители на партията. С автобуси от провинцията пристигат още симпатизанти на „Атака” от страната. Има много засилено полицейско присъствие. Охраняват се от полиция сградите на Министерски съвет, Президентството.
Красимира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

„Атака” иска датата 23 септември да се определи като ден за жертвите и пострадалите от циганската престъпност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди