изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Ще се чувствате по-спокойни, ако дадете предимство на професионалните и семейни ангажименти и след тях помислите за себе си. Хората от обкръжението ви ще го оценят.

ТЕЛЕЦ - Растящите ви финансови възможности ще ви позволят да мислите в перспектива за бизнеса и квалификацията си – вашата и на сътрудниците ви. Възползвайте се по най-добрия начин.

БЛИЗНАЦИ - Конкуренцията ви кара да не пренебрегвате работата си, напротив. Не спирате да търсите начини за разнообразяване на услугите и организацията си, така, че да бъдете винаги актуални.

РАК - Ще ви занимават грижите по семейството и на втори план личното ви здраве. Не допускайте евентуално недоразумение да помрачи настроението ви. Изяснете се и продължете напред.

ЛЪВ - Не тръгвайте в последния момент на път, неподготвени. Помислете малко и за външния си вид. Неочаквана среща може да се окаже решаваща за деловите ви ангажименти в перспектива.

ДЕВА - Приятна личност ще ви напомни отминали събития, от които сте запазили добри спомени и чувства. Няма да ви бъде трудно да осъзнаете пропуските си и да ги наваксате в настоящия момент.

ВЕЗНИ - Внимателно подбирайте храната си, имате нужда да разнообразите менюто си. Повече предпочитайте плодове и зеленчуци и по-малко на месо с мазнини. Внимавайте с кръвното.

СКОРПИОН - Ще се чувствате в отлично настроение, принос за което ще даде и срещата ви с човек от миналото ви. Интересът ви към него не намалява, напротив. Сега е моментът да му го покажете.

СТРЕЛЕЦ - Ще се радвате на взаимност от страна на любимия човек и е възможно връзката ви отново да се освежи. Пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие.

КОЗИРОГ - За много от вас денят ще е интересен и носещ успехи. Отнасяйте се с повишено внимание към новопостъпила информация и не приемайте на доверие нищо, което касае бизнеса и здравето ви.

ВОДОЛЕЙ- Чрез усилията си ще постигате желаното, въпреки старанието на някого да ви спре. На този етап от време амбицията ви е движеща сила, пред която всичко друго ще бледнее много.

РИБИ - Денят е изключително успешен за романтично настроените представители на този зодиакален знак. Някои ще започнат нова перспективна връзка, а други ще задълбочат вече съществуващата.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

ГРУПА РИБОЛОВ 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди