изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:57 EET
В СЕЛО ВРАЧАНЦИ /ДОБРИЧКО/ МЪЖ УБИ С ТОЯГА СЕСТРА СИ ЗАРАДИ ИМОТ    
Ред и сигурност66-годишната Марина Великова от добричкото село Врачанци бе убита от 76-годишния си брат Георги Великов Кръстев след скандал за наследствен имот. От Областната дирекция на МВР съобщиха, че трагедията се разиграла малко преди 16 часа на 30 септември. Убийството било извършено в стопанска постройка към къща, заради която двамата били в конфликт.

Запознати разказаха, че Георги продавал бали на свой познат. Купувачът извозил с каруца част от сламата и се върнал за втори курс. Тогава 76-годишният мъж го посрещнал с думите: "Връщай се, убих сестра си". Марина била пребита до смърт от брат си с дървена тояга. Жената починала на място. Гледката беше потресаваща, разказаха селяни, присъствали на изнасянето на трупа.

Враждата между брат и сестра е от 20 години, и то за нищожен имот, споделиха хора от Врачанци. Ставало дума за вила, построена в двора на къщата на бащата на Георги и Марина, която била приписана на сина. Вилата обаче не била узаконена и от там тръгнали дрязгите. Водени били дела, имало и споразумение, което вероятно не е удовлетворило Георги, коментират хора от селото.

След проведените оперативно-издирвателни мероприятия убиецът е задържан, пред органите на реда той направил пълни самопризнания. Намерена е и дървената сопа, с която убил сестра си.  Трупът на жената е изпратен в Съдебна медицина за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

В СЕЛО ВРАЧАНЦИ /ДОБРИЧКО/ МЪЖ УБИ С ТОЯГА СЕСТРА СИ ЗАРАДИ ИМОТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди