изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:28 EEST
Магистратка получила обвинение, след като зарязала любовник    
Новини“Пак си с него, този път наистина си в затвора.” Този есемес получила след ареста си бившата шефка на Административния съд във Варна Анелия Цветкова. Подател бил бившият й любовник и основен прокурорски свидетел срещу нея Стефан Стефанов. Това обяви самата Цветкова пред Софийския градски съд в понеделник. Именно по сигнал на Стефанов варненската магистратка беше зрелищно арестувана с 10 000 белязани лева през юли 2008 г. Парите според прокуратурата били рушвет, даден й от Стефанов, за да реши дело в полза на негов човек.

Делото тече вече 2-ра година в съда. В понеделник Цветкова обаче за първи път даде обяснения. От тях стана ясно, че основният свидетел е бил неин любовник цели 7 години. Месеци преди ареста тя решила да го изостави.

“Беше много ревнив, задушаваше ме и това пречеше на работата ми. Не ми позволяваше да ходя в командировки и по семинари. Следеше ме и ми звънеше постоянно”, разкри магистратката. Тя била категорична в отказа си да се върне при него. Това предизвикало у Стефанов ярост. Засипвал я с куп заплахи и обиди. Казвал й: “Ако бъдеш с друг, ще убия и теб, и него.”

“Въпреки заплахите аз започнах връзка с друг мъж. Не смеех да излизам никъде с него от страх”, разказа Цветкова. От нейна страна връзката приключила, но Стефанов обаче не спирал да й звъни.

“След десетки молби от негова страна да се видим аз реших да приема. Знаех, че е наранен”, посочи Цветкова. Тя отишла на уредената среща със Стефанов, когато бе и арестувана. Пред “Труд” Цветкова обясни, че белязаните пари били подхвърлени от Стефанов на масата, без дори помежду им да е ставало и дума за тях. Тогава ченгетата нахълтали и я задържали. Малко след ареста Цветкова бе освободена срещу гаранция. Есемесите от Стефанов обаче не секнали. В един от тях той й предложил брак, за да оттегли показанията си. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Магистратка получила обвинение, след като зарязала любовник | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди