изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:50 EEST
ДЕТСКИ ХОР "МАЕСТРО ЗАХАРИ МЕДНИКАРОВ" С ДИПЛОМ ОТ ИТАЛИЯ    
КултураДетски хор "Маестро Захари Медникаров" се завърна с лауреатски диплом от участието си в IV Международен фестивал на изкуствата "Орфей в Италия" в град Лидо ди Йезоло, Венеция, от 12 до 17 септември. Организатор на фестивала е Арт-център "Кърнолски" със съдействието на асоциация "I. T. A. K. A." под патронажа на Кристалина Георгиева - член на Европейската комисия, почетните консули на България, Сърбия, Литва и Украйна за район Венето, Италия.


Поканата за участие на хористите е наградата на Арт-център "Кърнолски" след спечеления сребърен медал от VII национален детско-юношески конкурс за музикално и танцово изкуство "Орфеева дарба" през март в София.
Децата участваха в трите фестивални вечери и имаха уникалния шанс да пеят, единствено те от всички участници във фестивала, в базиликата "Сан Марко" във Венеция. Прозвуча монодията "Господи, помилуй" с благословията на помощник-епископа.
Талантливите певици получиха специалните адмирации на кмета на Венеция и директора на фестивала Снежана Полихронова-Кърнолска. Техните ръководители Росица Дурмушлийска и Андреана Димитрова благодарят сърдечно на своите възпитаници за успешния сезон и блестящото представяне в Италия.  

ДЕТСКИ ХОР
"МАЕСТРО З. МЕДНИКАРОВ"
ГР. ДОБРИЧ

ПРИЕМА ДЕЦА ОТ 6 ДО 14 Г.

Прослушване:
Четвъртък от 17.00 до 19.00 ч.
Събота от 12.00 до 13.00 ч.
ул. "Славянска" №7

За контакти:
Р. Дурмушлийска - 0896 496401
А. Димитрова - 0887 388393


 


Сходни връзки

ДЕТСКИ ХОР "МАЕСТРО ЗАХАРИ МЕДНИКАРОВ" С ДИПЛОМ ОТ ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.24 секунди