изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:03 EEST
Балик ще има нови водопроводи и улици    
Политика

 Улиците в квартал ”Балик” ще бъдат рехабилитирани след изграждането на нови водопроводи,  заложени в рамките на новия проект за водния цикъл за 118 млн. лева, който чака одобрение, това поясни Детелина Николова- кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич при среща с работещите във фирма ”Булмат”.



 

Мащабната реконструкция  на междублоковите пространства  може да се осъществи с европейско финансиране след 2013 г. Предстои анализиране и проектиране на бъдещите благоустройствени дейности в рамките на проекта „Интегрирани планове”. Експерти ще се срещат с живеещите в квартала, за да се съобразят и с техните предложения.

Освен двата мащабни проекта, които чакат одобрение –за водния цикъл/ 53 млн. евро/ и за депото в Стожер/ за 45 млн. лева/,  бяха представени и проекти с осигурено финансиране за 17 млн. лева с реализация през следващите две години: ремонт на отсечки от ул.”25 септември” и ул.”Калиакра” за подобряване на бизнес средата в индустриалната зона, укрепване на 8 км. от дерето на река Добричка/ от моста до с. Богдан –до автогарата/, обновяване на пет туристически обекта в Добрич, изграждане на нови съоръжения в Центъра за защита на природата и животните.

В отговор на въпрос кандидатът за общински съветник Младен Матеев представи и свършеното от Община Добрич с безспорната подкрепа на съветниците от ГЕРБ в сферата на спорта-санирането на сградата на спортното училище и подобряване на базата в тренировъчните зали, ремонта на стадиона, изграждането на новото игрище с изкуствената настилка, реновираната спортна зала „Добротица”.  

Платена публикация

ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ОБЩИНАТА СЕ ПРЕВЪРНА В НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИНВЕСТИТОР И РАБОТОДАТЕЛ В ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

Балик ще има нови водопроводи и улици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди