изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Дайте простор на мисълта си и направете нещо градивно и от полза за другите, защото възможностите ви са неограничени, стига да го пожелаете.

ТЕЛЕЦ - Обвързването ви с нови задачи, част от които касаят и близките ви ще направи деня ви по-забързан, но ползотворен и с добри препратки към бъдещето.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за обновление и разширяване на дейността ви, възползвайте се от даденостите по най-добрия начин. Използвайте козовете си и в бизнеса си, има какво да придобиете днес, за това бъдете активни.

РАК - енергия и желание за активни действия ще започнете денят си. Няма да изоставите и онези покрай вас, които имат да наваксват. Посрещнете нуждите на семейството си, в това число и приключване на започнатите ремонти.

ЛЪВ - Отнесете се с професионален подход към служебните си и бизнес – ангажименти, като спестите вълненията си и се абстрахирате от емоции и ли

чни пристрастия.

ДЕВА - С добра организация ще отхвърлите повече работа днес. Със сигурност умората няма да ви подмине, но за сметка на това ще подобрите финансите си, а с тях и настроението ви.

ВЕЗНИ - Възползвайки се от даденостите на деня, ще останете доволни от свършеното. Каквито и промени да настъпят, не се обезсърчавайте, за добро са, стига да ги посрещнете с позитивна нагласа.

СКОРПИОН - Приключвате с подготовката на проект, чието изпълнение ще постави начало на по-добър период за вас. Бихте могли да използвате контактите си и за други свои намерения, стига да ги превърнете в приоритетни за вас.

СТРЕЛЕЦ - Обзети сте от идея, която ще ви мобилизира да я реализирате, очаквайки това да се отрази положително на доходите ви. Активността ви ще е от полза и за други ваши намерения, стига да не се суетите напразно, а да действате.

КОЗИРОГ - В личните ви взаимоотношения бъдете по-търпеливи и не изтъквайте заетостта си, като извинение пред близките ви за липсата на внимание към тях. Денят е подходящ за диета и пречистване.

ВОДОЛЕЙ - Авантюристично настроени, ще мислите и за по-смели изпълнения, такива които малцина биха се престрашили да рискуват и опитат.

РИБИ - Днес бъдете смели и активни в изпълнение на програмата си и ще срещнете разбиране, ако се затруднявате в изпълнението на служебен ангажимент или в друго свое занимание.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2011 ГОДИНА 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди