изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:46 EEST
ПИЯНА НЕМСКА ТУРИСТКА - СПАСЕНА ОТ УДАВЯНЕ    
Ред и сигурностНемска туристка на възраст около 50 години, влязла в морските води в Албена след употреба на алкохол, бе спасена от удавяне. Инцидентът станал малко преди 13 часа между 11 и 12 пост - на нивото на хотел "Лагуна Бийч". "Видяхме, че двама мъже дърпат нещо, отначало помислихме, че е делфин. Разбрахме обаче, че е жена и веднага се хвърлихме във водата", разказа за НДТ шефът на водното спасяване към Областния съвет на БЧК в Добрич Петър Андреев. Спасителите изкарали жената на брега и се обадили на тел 112. Установили обаче, че въобще не диша, от устата й излизала пяна, пулсът й бил съвсем слаб.


Тогава Петър Андреев преценил, че до пристигането на медицински екип може и да почине и започнал изкуствено дишане. "Отначало започна да хърка, след десетина вдишвания -  и да диша", разказа шефът на водното спасяване. Малко по-късно пристигнал и лекар, който обдишал жената със специален апарат. След това туристката е откарана с линейка до поликлиниката в Албена.
Германката беше пияна, влязла във водата до кръста и припаднала, обясни Петър Андреев.
Осем спасители има в момента в Албена, те ще охраняват плажната ивица до 10 октомври. НДТ
 


Сходни връзки

ПИЯНА НЕМСКА ТУРИСТКА - СПАСЕНА ОТ УДАВЯНЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПИЯНА НЕМСКА ТУРИСТКА - СПАСЕНА ОТ УДАВЯНЕ
Автор: Anonymous да 2011-10-05 @ 14:22 EEST
След 10.10. кой ще спасява от удавяне пияните чужденци.Имам чувството ,че тук идват само и единствено на запой .Като невидели.Разказваха и за норвежците и те така като ги стоварят от самолета  и директно в бара и до заминавето им обратно.Нищо не си спомнят от БГ.Как да си спомнят те не са изтрезнявали.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди