изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:01 EEST
ЗАСЕДАВА СЪВЕТЪТ НА БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ    
ЕкологияДнес във Варна ще се 16-ото редовно заседание на Басейновия съвет към Басейнова дирекция за Черноморски район, съобщиха от дирекцията. На заседанието ще бъдат дискутирани подготовка за докладване пред ЕК на изпълнението на Програмата от мерки, която е заложена в Плана за управление на Черноморски район; разработване на План за управление на риска от наводнения, както и ще бъде отделено особено внимание на състоянието на канализационните системи и европейските изисквания за изграждането им в населени места.

Басейновият съвет подпомага дейността на Басейнова дирекция за Черноморски район при провеждането на политика по управление на водите. Целта е осигуряване на балансирано разпределение и съхранение на водните ресурси в интерес на обществото, както и за защита на здравето на населението. Съставът на съвета включва 30 титуляри и 30 заместници - по 6 представители от държавната администрация и нестопански организации (научни институти) и по 9 - от териториална администрация и  водоползватели, ползватели на водни обекти и собственици на водностопански системи и съоръжения.
 


Сходни връзки

ЗАСЕДАВА СЪВЕТЪТ НА БАСЕЙНОВА ДИРЕКЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди