изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:37 EEST
Кога тя е най-лесна    
Любопитно Не се почесвай като краставо куче, а вземи се пробвай с някоя, дори да си мислиш, че нямаш големи шансове! Ние сме много зле в отношенията си с жените, но имаме познати, които не са. Освен това, от време на време се намира по някоя мацка, която да ни светне за едно и друго, та научаваме някои хитрини (като номерата на плешив лисунгер), които после не успяваме винаги да използваме. За сметка на това ТИ можеш да се възползваш от невероятните ни знания и да боднеш нещо по-лесно от обикновено.

След раздяла

Христоматийна истина е, че тя е много уязвима, когато приключи дълга връзка, дори това да е по нейна идея или по взаимно съгласие. Има нужда да се докаже, да се почувства малко по-добре и няма да се дърпа чак толкова, дори и ако не си най-отработеният сваляч. Общо взето, подло копеленце такова, ако разбереш, че мацката тъкмо е скъсала с нейния дългогодишен, стреляй смело.

След отрязване

Доста по-различен вариант, не се лъжи от горното. Тук тя е отхвърлена и някъде дълбоко в себе си смята, че вината е именно нейна. Съответно точно сега трябва да се появи рицар на бял кон (или на раздрънкан стар опел кадет, примерно) и да й върне някой и друг грам самоуважение, като я сваля настойчиво, ама не нахално и изобщо се възползва най-подло от момента. Зарязаната жена е доста по-лесна от обикновената сингъл мацка.

Когато те вижда да слизаш...

...небрежно от S-класата, а след това с отработен жест да обличаш сакото на Pierre Cardin. Това, казват, работи безотказно при мнозинството дами, даже се чудим как не сме го пробвали!... А, да, сетихме се защо...

След 5-ия коктейл

Да ти обясняваме ли ефекта на алкохола над повечето жени? Майсторлъкът тук, както би казал чичо Чарли, е да улучиш съвършения момент - когато тя е достатъчно наквасена, за да ти пусне, но пък преди да стигне до момента, в който може да се строполи на пода, докато ти се събуваш прекалено ентусиазирано.

След негова изневяра

Точно така, тя си има сериозно гадже, но той й е кръшнал, тя е разбрала и сега иска да си го върне тъпкано. В тоя случай - някой да й го натъпче. Какво по-добро стечение на обстоятелствата от това ти да влезеш в тази роля (и в нея)?

С красива приятелка

Една хитрина, която научихме от доверена мацка! Ако ще се пробваш с някоя от компания, избери не най-красивата. Въпросната женка ще е достатъчно притеснена от присъствието на очевидно по-привлекателни дами от нея в непосредствена близост (не си мисли, че не могат да преценяват това) и ще иска подсъзнателно, че и съзнателно да докаже на себе си и околните, че никак не е стока за изхвърляне. Тук печелиш обаче ти, защото това е свързано с твоето изхвърляне (сещаш се...) и задачата ти се улеснява многократно. Освен, че ще боднеш, ще си направил и едно добро дело, като повдигнеш самочувствието на една определено яка мадама, която обаче е била на път да се комплексира заради околните уж по-добри. Умно, а?

След изрод

Някой изрод се е пробвал преди 10 минути с нея в бара - не е бил грозен, но е бил облечен ужасно, смърдял е елегантно на чесън, а опитите му да я забие са били на ниво 3-ти клас. Нахалствал е доста даже и едва се е отървала от него. Точно тогава идваш ти, направо съвършен в сравнение с предишния, а това рязко увеличава шансовете ти. Това, което тя не знае, е, че въпросният неугледен изчаткалник е твое аверче и сте подготвили сценария предварително. Но победа ще има, така че целта оправдава средствата!

Тениска

Най-лесният вариант, който работи без изключение: трябва да си облечен с тениска на Men.bg. Ако не знаеш, въпросните t-shirts се раздават само на заслужили, та ако притежаваш такава, това си е символ на заслугите ти към мъжкия свят!

http://men.hotnews.bg/

 Jenna Jameson 054 Jenna Jameson  Amy Miller 95 Amy Miller

 


Сходни връзки

Кога тя е най-лесна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди