изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:43 EEST
Изровиха от гроба мъртво момиче и го захвърлиха голо    
ОбществоМомиче, починало преди пет дни, бе изровено от гроба си и захвърлено голо сред кръстове и треви в гробището на монтанското село Расово. Нищо от ценностите в последния дом на покойницата не е пипано, пише "Труд". Най-вероятно извергът се е гаврил сексуално с мъртвата девойка, подозират местни хора. От полицията засега предпочитали да пазят мълчание. "Потресени сме и сме уплашени до смърт! Боим се най-вече за децата си! Искаме изродът да бъде открит и наказан! За такива трябва да се върне смъртното наказание!", категорични са жителите на селото.


25-годишната Теодора Тодорова починала внезапно на 2 октомври в дома си. Според много от местните хора смъртта й е мистерия. Баща й я открил мъртва в стаята й. Според криминалисти и медици нямало данни за престъпление и насилствена смърт.

"Теодора е починала от задушаване, вследствие на повръщане в съня си. Причината за това още не е известна. Изпратили сме проби в Института по криминалистика на МВР и чакаме резултат", казаха от болницата в Монтана.

"Пълна загадка! Не можем да си обясним нито защо си отиде това дете, нито защо така се изгавриха с него след смъртта му", кръстят се хората.

В селото се носят няколко версии за зловещото поругаване на гроба на Теодора. Едни твърдят, че може да имат пръст хлапаци от съседно село, които тършували за цветя и сладки. Но те досега гроб не са отваряли. Други смятат, че зловещият акт е дело на сатанинска секта или на наркомани.

Гробът на Теодора е заровен отново. Тялото й ще бъде погребано за втори път, след като полицаи и патолози приключат с разследването. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Изровиха от гроба мъртво момиче и го захвърлиха голо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди