изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:00 EEST
ЕСЕННО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ    
НовиниДнес от 10 часа официално ще се открие есенно изложение на меден фестивал, който бе проведен през летните месеци и в Добрич протече под патронажа на областния управител. Този път изложението ще е разположено в пространството между хотел "България" и бившия хотел "Москва" в Добрич.

Инициаторите от Съюза на българските пчелари са поканили отново производители – пчелари от цялата страна, като идеята е да се даде възможност за директна среща и обмен на информация,  за популяризиране на пчелните продукти и повишаване на познаваемостта им от гражданите.
По време на фестивала на гражданите и гостите на града, ще се предложи дегустация на мед, ще се предостави компетентна информация за качеството на пчелните продукти. По-късно от 14 часа днес, в залата на община Добрич ще се проведе Кръгла маса на тема "Пчеларството като гарант за биологичното разнообразие и екологичното равновесие в природата". И този фестивал ще се проведе под патронажа на губернатора Желязко Желязков, а гост на откриването ще бъде зам.-областният управител д-р Катя Ганова.
 


Сходни връзки

ЕСЕННО ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди