изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:09 EEST
МЛАДЕЖКИ ВОДЕН ПАРЛАМЕНТ ОБЯВИ КОНКУРС "МОРЕТО - ЕДИН РАЗЛИЧЕН СВЯТ"    
ОбразованиеОбщинският воден парламент в Каварна, заедно с клуб “Екопулс” и ОУ “Йордан Йовков” в морския град хвърлиха ръкавицата на предизвикателството към малки, големи и още по-големи ученици. Младите еколози обявиха конкурс “Морето – един различен свят” за рисунка, компютърна презентация или литературна творба в проза, в който могат да участват ученици от цялата страна от 5-и до 12-и клас от училищата и извънучилищните звена.

Организаторите заявяват, че целта на надпреварата е да провокира творческите търсения на децата и младите хора и да се насочи вниманието им към екологичните особености, проблеми, биоразнообразие, предания, легенди и красотата на Черно море. Да провокира активно екологично поведение за намаляване на отпадъците по плажната ивица и в морето и да съдейства за формиране на ново гражданско поведение и чувство за отговорност за опазване на околната среда. Участието е индивидуално, като класирането ще става поотделно в две възрастови групи – първа група 5-8 клас и втора група 9-12 клас. Подробности за участие в конкурса малчугани от цялата страна могат да намерят на интернет страницата на община Каварна.
 


Сходни връзки

МЛАДЕЖКИ ВОДЕН ПАРЛАМЕНТ ОБЯВИ КОНКУРС "МОРЕТО - ЕДИН РАЗЛИЧЕН СВЯТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди