изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:51 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез почивните дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 6  криминални престъпления.

 

 -На 07.10.2011 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение от В.М. на 20г. за това, че в района на гара Юг, гр.Добрич, три неизвестни лица чрез заплаха за физическа саморазправа са му отнели сумата от 60 лева. След проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич са задържани извършителите на престъплението –Г.Й., на 18 години, А.Й, на 16 години и Д.Х., на 14 години.

Лицата са криминално проявени. Задържани са за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 08.10.2011 г., в РУП Албена е получено съобщение за това, че неизвестен извършител чрез взлом на входна врата е проникнал в къща в с. Оброчище и е извършил кражба на компютър, плазмен монитор и златен пръстен, собственост на Д.А, на 43г. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 09.10.2011г. в РУП гр.Балчик е получено съобщение за това, че неизвестен извършител чрез счупване на стъкло на прозорец, е проникнал във Ветеринарна амбулатория гр. Балчик и е извършил кражба на портативен касов апарат, радииокасетофон, стенен часовник и хирургически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 През денонощията на територията на областта е възникнало 1 пътно- транспортно произшествие с материални щети. Установени са 2 случая на управление на МПС след употреба на алкохол.

            -На 08.10.2011 г., около 23.55 часа, в с.Одринци, общ. Добричка от служители на Второ РУП Добрич е спрян за проверка л.а. “ВАЗ”, управляван от 46 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,00 промила в издишания от водача въздух. Образувано е незабавно производство.

 

            Възникнали са 31 пожара без щети и 2 с материални щети.

           

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди