изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:37 EEST
ТРИМА МЛАДЕЖИ ЗАПОЧНАХА РАБОТА    
ИкономикаТрима младежи вчера започнаха работа в областна администрация по програмата "Старт в кариерата", съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Новото попълнение е от младши експертите - Теменуга Желязкова в Бюро за комплексно обслужване, Теодора Бончева в дирекция "Административно - правно обслужване, финанси и управление на собствеността",  и Георги Попов в дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост". Тримата младежи са били приети от зам.-областния управител д-р К. Ганова и главния секретар Драгой Драгоев и са поздравили младите хора. Главният секретар Др. Драгоев допълни, че  през всичките години, през които е действала националната програма "Старт на кариерата" на МТСП,  в областна администрация Добрич са постъпвали добре подготвени и мотивирани младежи, някои от които са продължили успешно да се реализират  в институцията, добавят от администрацията.
 


Сходни връзки

ТРИМА МЛАДЕЖИ ЗАПОЧНАХА РАБОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.38 секунди