изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:13 EEST
ПРОМЕНИ В МЕНИДЖЪРСКИЯ СЪСТАВ НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ"    
ИкономикаЗа промени в мениджърския състав на "Е.ОН България" съобщиха от компанията. Пламен Стефанов е поел длъжността старши вицепрезидент централни функции на "Е.ОН България" ЕАД.

На новата позиция той ще отговаря за дирекциите офис на УС, правна и регулаторен мениджмънт и корпоративно развитие, добавя от компанията.
Освен него Биляна Матева е избранa за член на УС на Е.ОН България Продажби АД, добавят още от компанията. Матева ще продължи да изпълнява длъжността старши вицепрезидент и да ръководи направлението Обслужване на клиенти в Е.ОН България ЕАД.
"Създаване на прозрачни условия и предлагане на възможности за кариерно развитие на високо образовани и квалифицирани специалисти е част от насърчителната политика, която "Е.ОН България" следва. Горди сме от факта, че такива млади професионалисти са част от управленския екип на компаниите от групата "Е.ОН България", е споделил Гюнтер Шуберт, председател на УС на "Е.ОН България".
 


Сходни връзки

ПРОМЕНИ В МЕНИДЖЪРСКИЯ СЪСТАВ НА "Е.ОН БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди