изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:15 EET
ОБЩИНА ДОБРИЧ ПОЧЕТЕ ПЪРВИЯ КМЕТ НА ГРАДА    
Общество По повод празничния ден администрацията получи бонус. С полагане на цветя и отдаване на почит служителите на община град Добрич почетоха първия кмет на Добрич Стефан Баев в Деня на българската община.


В кратко приветствие към всички общинари изпълняващия длъжността кмет Иван Колев отбеляза, че 129-годишнина от приемането на Закона за българската община администрацията в Добрич може да посрещне с гордо вдигната глава, защото за последните 4 години Добрич е получил редица признания. Сред множеството отличия, които екипът е завоювал са община с прозрачна администрация, пионер в ГИС, модел за енергийна ефективност и други. От името на всички общински служители Колев положи цветя на барелефа на първия кмет на града.
За професионалния си празник общинските служители получиха бонус, каза за НДТ И. Колев. "Всички са освободени след обед, като има дежурни, които да обслужват гражданите" - сподели кметът на Добрич.
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ ПОЧЕТЕ ПЪРВИЯ КМЕТ НА ГРАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди