изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:24 EEST
ЦИК: ГЛАСУВАМЕ СЪС ЗНАК "Х" СЪС СИН ХИМИКАЛ    
НовиниВчера в областна администрация, се проведе обучение на членовете на Общинските избирателни комисии, представители на общините, на МВР и "Пожарна безопасност и защита на населението". Методическото ръководство осъществи екип от ЦИК - Елена Маркова, заместник-председател, и Владимир Христов - член на ЦИК, съобщи на сайта си областна администрация.

Зам.-областният управител д-р Катя Ганова поздрави участниците в срещата и изрази своята убеденост, че общинските избирателни комисии и всички органи, ангажирани с провеждането на изборите, ще работят професионално, отговорно и в добра координация, и ще оказват съдействие и подкрепа на областна администрация особено след първия тур на изборите, когато предстои за една седмица да бъде свършена огромна по обем работа. "Всички ние сме длъжни много отговорно да подготвим и проведем изборния процес, да не допуснем бюрократични пречки, които биха опорочили закона" - заяви тя.
По време на работната среща са дискутирани практически въпроси относно организацията на работа на общинските и секционните избирателни комисии в изборния ден. Подчертано бе, че на тези избори според приетия Изборен кодекс, ще се гласува само със знак "Х" със син химикал. В кабинките за гласуване ще бъде закачено специално указателно табло, на което ще бъде показано как се гласува. Бюлетина, на която вотът е отбелязан с цвят, различен от синия, ще бъде недействителна, подчертаха от ЦИК.
 


Сходни връзки

ЦИК: ГЛАСУВАМЕ СЪС ЗНАК "Х" СЪС СИН ХИМИКАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди