изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:12 EEST
Арестуваха майка, душила 2-годишното си дете    
Ред и сигурностВ отдел „Закрила на детето” е бил подаден сигнал, че майката на момиченцето се е опитвала да го души. За случая веднага е информирана и полицията, и екип, съставен от представители на двете институции, е отишъл на място в дома на майката. Тя е била задържана, като е установено, че е употребила алкохол.

Социални работници и полицаи в Гоце Делчев спасиха 2-годишно дете, което било душено от майка си. 19-годишната жена е задържана.
Това съобщи директорът на Дирекция „Социално подпомагане” в Гоце Делчев Нели Цветкова, цитирана от „Фокус”.

В отдел „Закрила на детето” е бил подаден сигнал, че майката на момиченцето се е опитвала да го души. За случая веднага е информирана и полицията, и екип, съставен от представители на двете институции, е отишъл на място в дома на майката. Тя е била задържана, като е установено, че е употребила алкохол.

На детето е направен медицински преглед и е установено, че върху него е упражнено физическо насилие. В момента 2-годишното момиченце е настанено в социален дом.
По думите на Нели Цветкова детето е в добро състояние и се чувства добре. Работата по този случай продължава, като най-вероятно ще се търсят приемно семейство или осиновители.

На 12 декември 2010 г. след запой в къщата на семейство от луковитското село Торос, пастрокът уби 8-годишната си доведена дъщеря. Дeтето бе ударено с твърд предмет по главата и е починало на място. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Арестуваха майка, душила 2-годишното си дете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди