изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Ще ви притеснява темпото, с което си отиват парите ви и това ще ви кара да търсите начини за изкарване на допълнителни доходи. Мислете и за причината, която води до липсите.

ТЕЛЕЦ - Въпреки административните спънки, ще приключите проекта, по който работите в необходимия срок. И без да рискувате, ще постигнете изцяло първоначалните си намерения.

БЛИЗНАЦИ - Безпаричието понижава настроението, а от там и конфликтите с околните нарастват. Притесненията ви ще отстъпят място на по-добра възможност за повишаване на доходите.

РАК - Ще се мобилизирате и ще направите всичко възможно да успеете днес. С търпение и желание ще разрешите голяма част от проблемите си, мотивирани от близостта на любимия ви човек.

ЛЪВ - Изчакайте да научите становището на опонентите си и тогава действайте. Не си позволявайте да коментирате нечии недостатъци, дори и да имате пълно основание да го направите сега.

ДЕВА - Ще се чувствате по-добре, ако сте на почивка и се грижите единствено за развлеченията си. Проявено разбиране към любимия човек ще укрепи връзката ви и ще затопли доста отношенията ви.

ВЕЗНИ - Началото на деня ви ще е усмихнато и с перспектива да се реализирате в намеренията си. Бъдете съобразителни и последователни в действията си и ще постигнете значителен напредък.

СКОРПИОН - Нечие нежно присъствие ще ви даде увереност и ще добиете способност да творите чудеса. Други ще пожелаят да пътуват за развлечение, без това да им се налага точно сега.

СТРЕЛЕЦ - Отворени сте за новостите и смело ще се посветите на експерименти и неочаквани предизвикателства. В крайна сметка няма да съжалявате, ще получите богат материал за размисъл.

КОЗИРОГ - Привързаността ви към някого е налице и основателно няма да се забавят предложенията ви. С действията си ще спечелите популярност и ще засилите доверието в себе си.

ВОДОЛЕЙ - Увереността ви ще ви направи фаворити в едно състезание. Успешно ще се справите със задачите, които стоят пред вас. В личните си взаимоотношения бъдете по-големи реалисти.

РИБИ - Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Но и да загубите, ще спечелите мъдрост и добър опит за бъдещето. Приемете нещата философски.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди