изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:37 EEST
Над 1000 абитуриенти вече избраха да празнуват бала си в Албена    
Туризъм Училища от цялата страна се надпреварват да резервират места в вариете-театър „Албена" за Абитуриентски бал ‘2012. В курорта заваляха първите заявки веднага след презентацията на комплекса. На представянето в хотел „Ралица Супериор” присъстваха близо 50 директори и учители от учебни заведения от цялата страна. Най-голям интерес до момента има от Варна и Велико Търново. От там над 1000 ученици категорично са избрали райското кътче на Добруджа, за да отпразнуват незабравимите си абитуриентски дни.


Представителите на Албена Йовка Страшилова – зам.-директор „Маркетинг и продажби”, Матей Русев – зам.-директор „Албена Тур” и Нина Николова – мениджър „Български пазар”, запознаха своите гости с условията, които курортът предлага за Абитуриентски бал ‘2012. Те отбелязаха, че компанията е първата в страната, която обяви своите цени за празничните майски дни, а днес офертите се оказват едни от най-добрите и предпочитани заради хотелската база, спокойствието на курорта и програмата, която се предлага.
DJ Теди – Джуниър припомни, че градусът на настроението на Випуск ‘2012 в Албена ще вдигнат Алисия, Дебора, DJ DIASS и DJ Теди Джорджо. Той гарантира и хубава българска музика, с която всички да се веселят.  
В Албена учителите имаха възможност да проследят и филм, който показва как абитуриентите са празнували в курорта през последните години, както и да чуят интервюта с техни колеги, които категорично препоръчват мястото за дългоочаквания празник на учениците. 
След презентацията представителите на училищата имаха възможност да получат и ценна информация от мениджърите на Албена, които работят в Бюрата на курорта в страната. В офисите им в София, Варна, Добрич, Пловдив, Велико Търново, Габрово и Русе, учители и ученици също могат да се запознаят с условията за празнуване на Абитуриентски бал ‘2012 в Албена. Еднодневните, дву и тридневните пакети са публикувани и в сайта на курорта – Albena.bg, започват от 89 лева.

 


Сходни връзки

Над 1000 абитуриенти вече избраха да празнуват бала си в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди