изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:24 EEST
ДПС: ПОЛИЦИЯТА НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА    
ПолитикаНа нарочна пресконференция днес кандидатът за кмет от ДПС и общински лидер на партията Гюрсел Кърнак обяви, че синът му 21-годишния Шериф Кърнак, заедно с негов приятел, са били задържани с белезници и отведени в районното полицейско управление без да им се даде възможност дори да позвънят, че ги задържат. Шериф Кърнак разказа, че двамата с негов приятел, разпечатали публикуваните в сайта на община град Добрич избирателни списъци и в четвъртък вечерта обикаляли симпатизанти и членове на ДПС в квартал "Червената пръст".

Задържането им било на ул. "Балкан" от служители на Криминална полиция. "Без да ни казват нищо, извикаха "Горе ръцете". Обърнаха ни към стената, сложиха ни белезници и с две патрулки ни закараха в управлението. Не ни дадоха да се обадим от телефоните си на близките си. Държаха ни 2 часа преди да ни разпитат" - разказа Кърнак - младши. Бащата заяви, че за случая научил от случайни хора и никой от полицията не го е уведомил, а когато отишъл ме отказали информация и се е наложило да чака. "Консултирам се с адвокати и ще потърся правата си по съдебен ред. Сезирал съм и централното ръководство на партията" - каза Гюрсел Кърнак. В двамата младежи са намерени флаери и календарчета, търдят още от ДПС. По думите на сина на общинския лидер на партията в полицията са били държани 5 часа, като са били освободени половин час след полунощ. Междувременно са били викани и разпитвани граждани, чийто имена са фигурирали в списъците у младежите. "Напрежението, което се създава, за да се сплашат тези хора, няма да е добро за България” - каза Гюрсел кърнак и добави: - "ГЕРБ в стремежа си да станат силна партия, се превръщат в силова".
Потърсихме за коментар директорът на ОД на МВР в Добрич по случая комисар Стефан Йончев, който заяви: "Не е имало никакво задържане. Получихме сигнал за това, че се купуват гласове срещу заплащане. Длъжни сме да проверяваме всички сигнали и предприехме нужните действия, като извършихме проверка. Разпитаните хора отричат. Не бе установено нищо, макар че сме сигнализирали и прокуратурата. Всичко е прекратено, защото няма установено нищо. Нашата работа е да проверяваме всички постъпили сигнали. До момента има много такива, но нито един не е потвърден". НДТ
 


Сходни връзки

ДПС: ПОЛИЦИЯТА НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДПС: ПОЛИЦИЯТА НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА
Автор: Anonymous да 2011-10-17 @ 13:43 EEST
Тези момчета при други обстоятелства СИГУРНО не знаят къде се намират тези улици по които им се налага да ходят сега.
ДПС: ПОЛИЦИЯТА НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА
Автор: Anonymous да 2011-10-17 @ 15:04 EEST
Съгласна съм с горния коментар.Аз живея в този квартал там почти турци няма.
ДПС: ПОЛИЦИЯТА НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА
Автор: Anonymous да 2011-10-19 @ 18:57 EEST
Искам да коментирам интервюто което е дал кандидата за общински кмет  на Тервел от ДПС  В радио Фокус на 19.10 20011г. г-н Абил , ЗАЩО  не вземете и да се скриете някъде ? Не виждате ли , че едно интервю като хората не можете да дадете !!!!!! Срам и резил !!!!!!!!!!!!!!!
ДПС: ПОЛИЦИЯТА НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА
Автор: Anonymous да 2011-10-20 @ 09:47 EEST
Този престъпник  От ДПС  д- р Ердинч Хаджиев пак успя да се набута в листа за общински съветници в Тервел!! НА този ХАЙДУК мястото му е в ЗАТВОРА , а не в листата !!!!!!! ЩО ЗА НАГЛОСТ ОТ НЕГОВА СТРАНА!!!!!!!! ХОРАТА НЕ ГО ИСКАТ , НЕ ГО ЛИ РАЗБРА ??????????? Ама парата сладка , и си натиска пак за да се облажи !!!!!!!!!! Как може такова НИЩОЖЕСТВО да го пишат в листата ????????? Щях да гласувам , но заради НЕГО , ГУБИТЕ моя глас!!!!!!
ДПС: ПОЛИЦИЯТА НАСАЖДА СТРАХ У ХОРАТА
Автор: Anonymous да 2011-10-20 @ 16:44 EEST
Този престъпник д-р Е.Хаджиев понеже не го искат в листите в Добрич, успя да се впише в листите на ДПС - Тервел!!!!!!! ДОЛНА  ИЗМЕТ!!!!!!!!! СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД!!!!!!!!!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди