изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:23 EET
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 15.10.2011    
ВреметоПрез нощта ще има значителна облачност. Дъжд ще превалява главно в Югозападна България и Рило-Родопската област. Минимални температури между 4° и 9°, в София около 6°. Утре над Южна България ще бъде предимно облачно и преди обяд на места в крайните южни райони все още ще превалява дъжд. Над останалата част от страната ще има променлива облачност, намаляваща временно до слънчево. В източните райони ще духа слаб северен, а в западната част от Дунавската равнина – до умерен северозападен вятър. Максимални температури между 10° и 15°, в София около 10°. Привечер от север ще започне да се заоблачава и през нощта срещу неделя на места в Северна България ще превали дъжд и сняг.

Атмосферното налягане ще бъде по-високо от средното за месеца и слабо ще се повиши.

В масивите на Южна България ще бъде облачно с валежи от дъжд, над около 1000 м - сняг. В останалите райони ще има променлива облачност, почти без валеж. Ще духа умерен северозападен вятър с тенденция към усилване. Максимална температура на 1200 м около 3°, на 2000 м около минус 1°.

В Южното Черноморие ще бъде предимно облачно, на места с превалявания от дъжд. Над северния участък ще има разкъсана облачност. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури между 11° и 13°. Температурата на морската вода е 15°-17°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Дежурен синоптик: Мартин Иванов

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 14-20 октомври 2011 година

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 15.10.2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди