изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:01 EEST
ПРИСТИГНАХА ИЗБОРНИТЕ КНИЖА    
НовиниПо график на ЦИК, в късния следобед в петък в областна администрация Добрич са получени изборните книжа за провеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката, и за кметове на общини, кметове на населени места и общински съветници на 23 октомври 2011 г.

Това съобщиха от пресцентъра на областна администрация. При създадена много добра организация, огромният обем и различните по вид книжа, които включват протоколи, чернови, извлечения и др., са обработени и разпределени, съобразно броя на избирателите, и от днес ще бъдат раздадени по общини, добавят от администрацията.
Сред получените материали са и печатите за СИК, както  и 1400 брошури с Изборния кодекс и Методическите указания на ЦИК за работа на Секционните избирателни комисии.
Протоколите на СИК и ОИК са съответно трипластови и двупластови. По аналогичен начин са изработени черновите и извлеченията.
С оглед улесняване при получаването и разпределението на книжата, протоколите на СИК и ОИК са изработени в различни цветове на самокопирната хартия - за президентските избори – трипластовите протоколи на СИК са в бяло, зелено и червено, а двупластовите на ОИК – в бяло и зелено. За местните избори – трипластовите протоколи на СИК са в бяло, синьо и жълто, а двупластовите на ОИК са в бяло и синьо.
 


Сходни връзки

ПРИСТИГНАХА ИЗБОРНИТЕ КНИЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди