изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:16 EEST
ДО 21 ОКТОМВРИ ПРОМЕНИ В ГРАФИКА НА ВЛАК    
НовиниОт пресцентъра на БДЖ съобщиха, че се удължава периодът на въведените временни промени в движението на бързия влак от Варна за Пловдив. Причините са ремонтни дейности по железния път, които продължават да се извършва в участъка между гарите Черна гора - Чирпан - Свобода.

От днес до 21 октомври бързият влак № 4641 от Варна за Пловдив, който заминава в 4:25 ч., ще пътува по обичайното си разписание до гара Тулово, след което ще се движи по променен маршрут през Карлово, вместо както по досегашния си график през Стара Загора. В гара Пловдив влакът ще пристига в 13:54 ч. Поради извършване на ремонт в участъка между гарите Самоводене и Велико Търново, до 20-и октомври пътниците от бързия влак ще бъдат превозвани с автобуси между гарите Горна Оряховица и Велико Търново, след което ще продължат своето пътуване с влак, добавят от компанията. Повече информация може да се получи на гишетата и касите на компанията в железопътните гари.
 


Сходни връзки

ДО 21 ОКТОМВРИ ПРОМЕНИ В ГРАФИКА НА ВЛАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди