изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:28 EET
ФОНДАЦИЯ “Д. БЕРБАТОВ” И МОСВ ОЧАКВАТ ТВОРБИТЕ НА ДЕЦА И ЮНОШИ    
ОбразованиеФондация “Димитър Бербатов” и министерството на екологията обявиха конкурс на тема “Обичам природата и аз участвам”, в който могат да се включат деца и юноши, съобщава сайтът на фондацията. Конкурсът е за есе, рисунка и снимка и ще се проведе в две възрастови групи - за деца до 14 години и юноши до 18 години.

Всеки участник може да изпрати до три свои работи, които да показват отношение и грижа към природата.
Всички произведения трябва да бъдат изпратени по местоживеене на участниците, най-късно до 24 октомври 2011 г. в регионалните структури на министерството – регионалните инспекции по околната среда и водите, басейновите дирекции и дирекциите на националните паркове. Те ще номинират по десет творби за общонационално оценяване. От най-добрите рисунки и фотоси ще бъде организирана и показана изложба през декември, когато ще бъде връчена и наградата на Министерство на околната среда и водите за най-зелен град. А десет от най-добрите есета ще бъдат публикувани на сайтовете на Министерство на околната среда и водите и Фондация “Димитър Бербатов”. За най-добрите има и награди - 10 велосипеда, 10 цифрови фотоапарата и 10 броя бинокли.
Природата това сме ние и отношението и грижата към нея е отношение към самите нас, заявяват организаторите. Всеки е значим и заслужава да живее, учи и работи в чиста и здравословна среда и това е отговорност на цялото ни общество. Жиелаещите да участват в конкурса от област Добрич имат още малко време да направят това, като своите работи могат да изпращят на адрес www.riew-varna.org, имейл infocentervarna@mbox.contact.bg, за контакти - Екатерина Иванова 052/678 842.

Станете ни приятел във Facebook
Станете ни приятел
във Facebook


 


Сходни връзки

ФОНДАЦИЯ “Д. БЕРБАТОВ” И МОСВ ОЧАКВАТ ТВОРБИТЕ НА ДЕЦА И ЮНОШИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди