изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:54 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ ИМАМЕ ТОЛКОВА ТАЛАНТЛИВИ И ВЪЗПИТАНИ ПЕВЦИ    
Култура

За талантите в България няма място под слънцето

 

 

 Александър Байчев, Ани Сарандева, Валентина Димитрова, Гергана Коева и Кристина Аврамова

 

 

 

 



"Гласът на България" продължава без добричко участие. Миналата вечер на полуфиналите треньорите Кирил Маричков и Ивана и зрителите решиха да си тръгнат Валентина Димитрова и Гергана Коева - и двете възпитанички на училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски" в Добрич. Така във финала на шоуто на бТВ няма да участва нито един от добричките таланти, които достигнаха до концертите на живо - Кристина Димитрова, Александър Байчев, Ани Сарандева, Валентина Димитрова и Гергана Коева. Въпреки това обаче и петимата се представиха отлично и си тръгнаха достойно. Чудесни бяха изпълненията и миналата вечер на нашите момичета. Гергана пя в дует с Дичо от "Д2", двамата изпълниха песента "Аз и ти". Треньорът й Ивана сподели, че на моменти се е чудила кой от двамата е звездата. Валентина пък изпълни "Душа" с Илия Ангелов, на пианото бе авторът на песента Митко Щерев. Известният композитор сподели, че е написал песента преди 30 години и за първи път жена я изпълнява толкова добре.

Репортер на в. "Нова добруджанска трибуна" потърси за коментар вокалните педагози на петимата добрички изпълнители, участвали в концертите на живо. Милена Пеева - преподавател по поп и джаз пеене в училището на изкуствата и вокален педагог на Валентина и Гергана, беше лаконична. "Не ми се коментира", бяха единствените й думи. На въпрос на НДТ кой смята, че ще стане "Гласът на България", тя каза: "Не виждам специфичен глас, който да го няма в българската поп музика, изпълнител, който да може да пее всичко".

"Съжалявам, че нито един от добричките изпълнители не достигна до финал", сподели Стефка Димитрова - председател на сдружение "Ръка за таланта" и вокален педагог на Кристина Аврамова. "Това е едно развлекателно шоу, но нашите деца показаха, че са много добри и впечатлиха със своя талант. Всеки един от тях излезе като победител от шоуто. И петимата се представиха много достойно, не само като певци, но и като възпитание. Можем да се гордеем, че в Добрич има толкова талантливи и възпитани деца", посочи Стефка Димитрова. По думите й, фактът, че Добрич имаше петима представители в "Гласът на България" също е повлиял на зрителския вот. "Но не можем да не сме доволни, че от 24 участници в концертите на живо петима бяха от нашия град", допълни вокалният педагог. На въпрос на НДТ кой ще стане Гласът на България, Стефка Димитрова отговори: "Много е относително, доколкото ми е известно само зрителският вот ще определи кой ще е Гласът на България. Много пъти досега се виждаше, че вотът не е обективен. Можем да останем изненадани".

"Смятам, че много добре се представиха моите възпитаници - Александър Байчев и Ани Сарандева", сподели за НДТ доц. д-р Божана Байчева - ръководител на студиото за поп и рок певци "Сарандев" към общински младежки център "Захари Стоянов". По думите й, всички участници от Добрич са се представили добре и отзивите показват това. "Жалко, че на финал нямаше изпълнител от Добрич. Моето мнение е, че махаха от рано добрите изпълнители и оставаха посредствените, за да могат да блеснат някои от тях. За това и първият и вторият концерт на живо бяха много силни, а след третия ставаха все по-слаби. Жалко, употребиха децата", коментира доц. Байчева. НДТ

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ ИМАМЕ ТОЛКОВА ТАЛАНТЛИВИ И ВЪЗПИТАНИ ПЕВЦИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРУДЖАНЦИ ДА СЕ ГОРДЕЕМ, ЧЕ ИМАМЕ ТОЛКОВА ТАЛАНТЛИВИ И ВЪЗПИТАНИ ПЕВЦИ
Автор: Anonymous да 2011-10-19 @ 18:47 EEST

Тъй, тъй. В България не си ли най-първи, почваш да разправяш, че всичко е "пълен шит". А ако случайно станеш първи, всички други разправят, че ти самият си "пълен шит".

Нашите участници се представиха достойно, но има и други достойни. Нека има феърплей! В края на краищата като не си най-първи, никой не ти отнема правото да пееш. :)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди