изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 03:02 EEST
САМУИЛ СТОЯНОВ ОБЯВИ ФОТОКОНКУРС "МОЯТ НОМЕР"    
КултураДобричкият художник Самуил Стоянов, който този месец спечели наградата „Гауденц Б. Руф“ за ново българско изкуство, обяви фотоконкурс "Моят номер" във Фейсбук. В него може да участва всеки, свързан по някакъв начин с нашия град. Той трябва да изпрати снимка/и на число, съответстващо на номера на партия или коалиция, която се явява на местните избори в Добрич.

Така участникът в конкурса може да подкрепи своите избраници или просто да се забавлява. Не забравяйте, че числата са само от 1 до 37, обяснява художникът.

Според регламента на фотоконкурса, единственото условие, което трябва да бъде изпълнено, е да се предложат до пет уникални снимки, направени от самия участник. Няма ограничения към кандидатите - всеки, който е способен да направи снимка с фотоапарат или с телефон може да я изпрати за участие. Няма ограничения и към използваната техника, както и към големината на снимката. "Снимайте каквото се сетите – номера на къщи, на блокове, на автомобили, изпишете своето число като подредите някакви предмети, семена или го напишете върху изпотено стъкло", призовава Самуил Стоянов.

Наградите са две на стойност по 50 лв. Едната ще се определи чрез жребий, в който ще участва всяка уникална снимка, а другата ще се присъди за оригиналност на идеята и ще се определи от професионално жури.

Снимки, направени от членове на журито, няма да участват в конкурса. Крайният срок за изпращане на снимките е 18 ч. на 23 октомври /неделя/. Наградата “Оригиналност” ще се обяви на 24 октомври /понеделник/ от 18 часа на скромна церемония с почерпка. Тогава ще се изтегли и другата наградата чрез жребий.

Изпращайте снимките на е-mail: moyat_nomer@abv.bg или ги качвайте във Фейсбук страницата на конкурса. Всички получени снимки ще бъдат публикувани в Фейсбук страницата на конкурса, както и в Пикаса албум с адрес: https://picasaweb.google.com/116569168270929516329/Moyat_nomer. НДТ

 

 


Сходни връзки

САМУИЛ СТОЯНОВ ОБЯВИ ФОТОКОНКУРС "МОЯТ НОМЕР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди