изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:17 EEST
Окръжен съд – Добрич, задържа немски гражданин по Европейска заповед за арест    
Ред и сигурност    На 25.10.2011 г. Окръжен съд – Добрич, ще произнесе решението си по искането на Прокуратурата в Мюнхен,  да им бъде предаден постоянно пребиваващият в България германския гражданин 47-годишния Петер Т. Кл. Той е издирван с Европейска заповед за арест за осъществяване за разследване по обвинение за фалшифициране на чуждестранни лични документи, предназначени за продажба на чужди граждани, нелегално пребиваващи в Германия – общо 18 случая.

По тази причина на 14.10.2011 г. Окръжен съд - Добрич           Окръжен съд – Добрич, му наложи мярка за неотклонение задържане под стража до приключване на съдебното производство за екстрадицията му.

            Днес Петер Кл. даде пред Окръжен съд – Добрич, съгласие за незабавно предаване на германските власти за изпълнение на Европейската заповед за арест. Той има право да се откаже писмено от това съгласие в три дневен срок и тогава съдът ще разгледа делото по общия ред.

            Окръжен съд – Добрич, прие днес справки на Окръжен следствен отдел и на ОД на МВР, които сочат, че срещу Петър Кл. не се водят досъдебни производства и не е осъждан в България.         

           

20.10.2011 г.                                                 Пресслужба Добрички окръжен съд
 


Сходни връзки

Окръжен съд – Добрич, задържа немски гражданин по Европейска заповед за арест | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди