изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:26 EEST
Детско творчество се представя в Окръжен съд – Добрич    
Култура

            Изложба рисунки представя в Окръжен съд – Добрич, Детската школа по изобразително изкуство с ръководител Олга Иванова. 10-те творби показват пейзажи, герои от приказки и натюрморт. Техните автори са на възраст от 6 до 10 години и вече са носители на призови награди в национални и международни конкурси.



            Детската школа по изобразително изкуство съществува от 20 години, като след преструктурирането на Центъра за работа с деца тя преминава към Областния младежки център „Захари Стоянов” в Добрич. През миналата година Детската школа на Олга Иванова и Детското ателие по изобразително изкуство „Палитра” с ръководител Галина Върбанова гостуваха с голям успех на Министерството на образованието, младежта и науката. Тази година двете школи се представиха с изложби  във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” и в Регионалната народна библиотека „ П. Р. Славейков” в старопрестолния град.

            В продължение на три години в Окръжен съд – Добрич, гостуваха множество изложби с картини от фонда на „Художествената галерия” в града, на възпитаниците на училище „Климент Охридски” и на школите при Областния младежки център „Захари Стоянов”. Първата художествена експозиция бе открита на 30.10.2008 г. по повод Деня на будителите.

 

20.10.2011 г.                                                        Пресслужба Добрички окръжен съд
 


Сходни връзки

Детско творчество се представя в Окръжен съд – Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.34 секунди