изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:00 EET
Касапин кла брат си, спял с жена му    
Новини57-годишният Стойчо Петров от Девня бе оставен за постоянно зад решетките, докато тече разследването срещу него за това, че опитал да убие брат си, научи БЛИЦ. Мъжът, който от дълги години е касапинът на града, но по принцип е безработен, бе закопчан в неделя, след като буквално обезобразил с нож своя 9 години по-малък брат. Сигнал за зверството подала съпругата на Стойчо.


Ченгета отишли на мястото на баталната сцена - улица „Пирин” в Девня и заварили брата на Петров – Велико, да лежи окървавен и в безпомощно състояние. Впоследствие се установило, че мъжът има прободни рани по цялото тяло и главата.

При разпита на съпругата на касапина станало ясно, че кълцал брат си, докато той се свлякъл на земята. Това обаче не му стигнало, затова той се навел и наръгал Велико с нож в окото. Пострадалият от три дни е на командно дишане и най-вероятно ще загуби окото си, стана ясно днес в съдебната зала на Варненския окръжен съд, където се гледа искането на прокуратурата за постоянното задържане под стража на Стойчо.

Държавното обвинение го искаше зад решетките, тъй като от събраните данни става ясно, че Петров е особено опасен и ако е на свобода, може да нарани още някой. Пред съда Стойчо заяви, че от известно време подозирал, че жена му и брат му имат връзка, а в понеделник ги спипал в неудобна поза, според него.

„От известно време двамата започнаха да пият заедно, макар че жена ми по принцип пие само бира или 100 грама ракия. Като се прибрах, видях, че тя е прегърнала брат ми и затова стана всичко. От 30 годни коля животни, но на никого не съм посегнал и нямам едно прегрешение”, обясняваше Стойчо.

Той обаче е бил обвиняем за кражба на 180 тона желязо, стана ясно в съдебната зала. Съпругата на Стойчо заявила пред разследващите, че „за 30 годни живот със Стойчоразбрала, че за него няма разлика дали ще заколи животно, или човек”, а също така, че постоянно разправял, че „ще ги избие” всичките, като заплахите били срещу негови родни във връзка със спор за имот.

По думите на жената Петров започнал да пие от няколко години и животът с него бил ад. Съдът прецени, че предвид тежестта на престъплението, в което е обвинен Петров, е най-добре той да остане в ареста.

Орлин Филиповски, http://www.blitz.bg/


 


Сходни връзки

Касапин кла брат си, спял с жена му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди