изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:36 EEST
Албена АД и община Балчик изградиха "Balchik gardens"    
Недвижими имоти
/Виж в галерията/ Приключи изграждането на жилищен комплекс "Балчик гардънс", гр. Балчик. Инвеститори в проекта са "Албена" АД съвместно с oбщина Балчик.


Комплексът се намира само на 50 метра от морския бряг на "Белия град", на 350 м от яхтеното пристанище и лятната резиденция на румънската кралица Мария - архитектурно-парков комплекс "Двореца".
Състои се от 78 апартамента и 6 вили с изглед към морето, построени сред естествен парк от вековни дървета.
Апартаментите се предлагат завършени „до ключ". В комплекса има двустайни и тристайни жилища, част са с изцяло морска панорама, останалите предлагат гледки към морето и белите скали, които дават името на "Белия град". На разположение на собствениците и гостите на комплекса са SPA център с фитнес зала, парна баня и сауна, басейн с дължина 25 м и детски дял, детска площадка, бистро. В допълнение 3 работещи световноизвестни игрища за голф са в непосредствена близост, както и балнеологична курортна зона „Тузлата".
Концепцията и визията на комплекса са решени в типичен за Балчик стил - с местен естествен червен Балчишки камък, комбиниран с дървени орнаменти в тъмен цвят. Белотата на фасадата се допълва по уникален начин от естествената бяла скала, зеленината по околните хълмове и гладката синева над града.
"Балчик гардънс" е подходящ за целогодишно използване и за ваканция и почивки.
Ценността и потенциала на района са гарантирани от близостта и наличието на пешеходна връзка по самия морски бряг с курортен комплекс „Албена" и летище Балчик.
В комплекса е предвидено постоянно присъствие на компанията-инвеститор "Албена" АД.


 


Сходни връзки

Албена АД и община Балчик изградиха "Balchik gardens" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди