изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:50 EET
Спалня за страхотен секс    
Любопитно Прекарвате заедно най-много време в спалнята, но знаете, че от сън спомен няма. За това създайте атмосфера не само за почивка, но и за страхотен секс:


Акценти
Осмелете се да боядисате една от стените в наситен цвят – например шоколадово кафяво и да сложите възглавнички по леглото в същия цвят. Това ще ви накара да бъдете по-дръзки и бързо да влезете в настроение за любовни игри. Уравновесете с бели завеси и бели мебели.

Създайте усещане за мекота
Постелете рошав мек килим и спуснете плътните завеси. Какви да са цветовете – меки и нежни – светло сиво или бебешко синьо.

Лукс
Купете меки чаршафи, които ще ви накарат да се гушнете в леглото веднага щом влезете в  спалнята. Инвестирайте в луксозна покривка за легло от естествени материи като вълна и памук и подредете няколко шарени възглавнички.

Светлина
Ако не ви се купуват нови лампи за нощното шкафче, сложете им по-слаби крушки или метнете по един копринен шал върху тях.

Красиви елементи
Защо да не видите красиви неща около себе си, когато се събуждате? Окачете картина или пък сложете антична ваза. http://www.az-jenata.bg
 


Сходни връзки

Спалня за страхотен секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди