изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:48 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 2 криминални престъпления.



След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор “ПИП” при ОД МВР Добрич е установено лицето Ю.Р., на 31 години от гр.Добрич. Същото е съхранявало акцизни стоки без бандерол- цигари в гаражна клетка в жк.”Христо Ботев”, гр.Добрич. При извършеното претърсване в гаражната клетка са намерени и иззети 85 стека цигари без бандерол марка “Бестман” и 100 стека цигари марка “Мерилин”. В последствие в дома на лицето са открити още 19 стека цигари. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20.10.2011г., по ул. “Княз Дондуков”, гр.Добрич от служители на Първо РУП е спрян за проверка лек автомобил марка “Алфа Ромео” с водач С.А., на 46г. от гр. Добрич. При извършената проверка в багажното отделение на автомобила са открити 50 кутии цигари без бандерол. По време на проверката  пътника в автомобила М.М., на 46г. от гр. Варна, е изхвърлил от якето си още 10 кутии цигари без бандерол. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

 През денонощието на територията на областта са възникнали 3  пътно- транспортни произшествия с материални щети.

-На 20.10.2011г., около 16.20ч. в Първо РУП е прието съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по околовръстен път гр.Добрич, при което 70 годишния водач на лек автомобил марка “Рено Клио”, е отнел предимството на насрещно движещия се лек автомобил марка “Пежо 306”, управляван 44годишен водач. В резултат на произшествието са нанесени материални щети и по двата автомобила. При извършената проверка за алкохол е установено, че 70 годишния водач на л.а. “Рено Клио” управлява МПС с 1.36 промила алкохол. По случая е образувано бързо производство.

 

-На  21.10.2011г., около 00.50 ч., по ул. “Христо Ботев” е спрян лек автомобил “Фолксваген голф”, управляван от Д.В, на 38г. При извършената проверка за алкохол техническото средство е отчело 2,18 промила. По случая е образувано бързо производство.

 

            На територията на ОД МВР Добрич е възникнал 1 пожар с материални щети.

Служителите от ОУ”ПБЗН” Добрич са провели аварийно- спасителни дейности, изразяващи се в 10 случая на отводняване.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди