изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:34 EEST
ПОЖАР В БИСТРО "ВИСТА-М"    
Ред и сигурностПожар лумна днес следобед в бистро "Виста-М" в едноименния търговски комплекс в Добрич, научи НДТ. Сигнал за запалването е подаден на тел. 112 в 16.05 часа. Пристигналите веднага огнеборци успели бързо да изгасят пламъците, нанесени са незначителни материални щети. Леко е пострадала готвачката в заведението. Очевидци разказаха, че лицето й било малко опърлено и била много изплашена. Веднага е откарана с линейка на Центъра за спешна медицинска помощ.



Пламъците тръгнали от фритюрник, казаха запознати. Една от сервитьорките започнала да гаси преди пристигането на пожарникарите. Заведението било силно задимено, димът се разнесъл по аспирацията, по етажите на търговския комплекс съвсем леко замирисало на пушек. Задействала се противопожарната инсталация. Работещи във "Виста-М" разказаха за НДТ, че се е заговорило и за евакуация, но до такава не се стигнало.

Повече подробност и картина в новините на ТЕЛЕВИЗИЯ ДОБРУДЖА

 

НДТ


 


Сходни връзки

ПОЖАР В БИСТРО "ВИСТА-М" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди