изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:01 EEST
Калина Илиева шпионирала министри    
Новини Прочулата се в цяла Европа с фалшивата си диплома Калина Илиева е изключително близка приятелка с няколко влиятелни дами от родната правосъдна система – разкрива „България днес”. Независимо че направи страната ни за резил и бе принудена да освободи поста си, Калина Илиева продължава да поддържа завидните си контакти с влиятелни магистратки. Вероятно тя ще се окаже същински Красьо Черния в пола. Сигурно това е и една от причините разследването срещу нея за подправената диплома да не може да приключи вече повече от година.

 Докато командвала фонда, Калина често е изпълнявала мръсни поръчки. Тя е влизала многократно заредена с микрофон под дрехите при министри и техни заместници с намерение да ги запише и да събере компромати срещу тях. Част от информацията Илиева е предоставяла на спецслужбите, а друга е запазвала за себе си – разкриват запознати със случая. Според тях шпионката трябва да бъде подложена на задълбочена проверка за сигналите, които е подавала за наши фирми в Европейската служба за противодействие на измамите с евросредства – ОЛАФ. Нито един от тях не е довел до осъдителна присъда. За сметка на това бизнесът на много предприемачи е бил съсипан поради спиране на еврофинансирането в резултат на подадените, но и недоказани сигнали за злоупотреби.
Според запознати сега компетентните органи връщат жеста на Калина за това, че ги е зареждала с информация, и правят всичко възможно да протакат разследването за подправената й диплома. Откриването на оригинала на документа и досега се оказва „мисия невъзможна”. http://www.razkritia.com

САГАТА ЗА ГОЛЕМИЯ УПРАВЛЕНСКИ КАДЪР КАЛИНА ИЛИЕВА

 


Сходни връзки

Калина Илиева шпионирала министри | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Калина Илиева шпионирала министри
Автор: Anonymous да 2011-10-22 @ 14:29 EEST
Сътрудник на сегашната ДС.
Калина Илиева шпионирала министри
Автор: Anonymous да 2011-10-22 @ 18:33 EEST
Според източници от секретен характер, въпросната Калина наистина е изпълнявала мръсни поръчки - крала е сапуна и по този начин е поставила под заплаха чистотата в администрацията. :-))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди