изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:56 EEST
НАД 400 УЧЕНИЦИ УЧАСТВАТ В ОЛИМПИАДА НА “Е. ОН БЪЛГАРИЯ”    
ИкономикаОт пресцентъра на електроразпределителното дружество “Е.ОН България”, което оперира на територията на североизточна България съобщиха, че над 400 ученици от четири от областите в обхвата на компанията, участват в олимпиада “За енергията 2011”.

Проектът се реализира изцяло с финансовата подкрепа на “Е.ОН” АГ и е част от образователната инициатива “Енергия за децата”. Целта е да се даде възможност на участниците да проверят своите познания за енергията, придобити чрез “Енергия за децата”, както и да предизвика любопитство и мотивация за ефективното и разумното потребление на енергия сред тях.
От енергийната компания добавят още, че проектът “Енергия за децата” е част от глобалната програма на Е.ОН в международен мащаб “Е.ОН знание за енергията”. Основната му цел е да повиши познанията на децата за енергията и нейното използване по отговорен, разумен и безопасен начин. “Енергия за децата” включва четири модула- енергията у дома, енергията в нашия град, енергията в нашата страна, енергията на света. В края на миналата година дружеството е стартирало кампанията пилотно в четири области - Велико Търново, Габрово, Русе и Силистра с първия модул “Енергията у дома”, предназначен за деца в трети и четвърти клас. Общо 188 училища, които включват 12 000 ученици, са преминали обучение по проекта в рамките на тези четири области. Тази година компанията продължава с обученията и в останалите пет области на територията, която обслужва - Варна, Добрич, Шумен, Търговище и Разград. Целта е “Енергия за децата” да обхване поетапно всички училища на територията на цяла североизточна България.
 


Сходни връзки

НАД 400 УЧЕНИЦИ УЧАСТВАТ В ОЛИМПИАДА НА “Е. ОН БЪЛГАРИЯ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди