изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:31 EEST
УЧЕНИЦИТЕ С ДЕН ВАКАНЦИЯ ЗА ВОТА    
ОбразованиеЗаради вчерашния двоен вот днес учениците в цялата страна са с един ден ваканция. За НДТ ръководителят на образователния инспекторат в Добрич Петър Петров поясни, че учебният материал ще бъде преструктуриран по различните предмети и непредвидения ден ваканция няма да се налага да се отучва.

Денят ваканция за балотажа по места, както и за президентски вот, тази година всъщност влиза в нововъведената ваканция за Деня на будителите - 1 ноември. Досега на 1 ноември не учеха само първолаците, докато с решение на образователното министерство, от тази година е въведена т. нар. есенна ваканция, която е за всички ученици в страната и е от 29 октомври до 1 ноември, включително.
 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИТЕ С ДЕН ВАКАНЦИЯ ЗА ВОТА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
УЧЕНИЦИТЕ С ДЕН ВАКАНЦИЯ ЗА ВОТА
Автор: Anonymous да 2011-10-24 @ 20:27 EEST
Пълни глупости- на 1. ноември почиваха всички ученици. Мини ваканцията за първолачетата беше около 7-8. ноември и продължаваше около три дни. А с тазигодишната есенна ваканция само заблудиха хората- след избори един ден, събота и неделя са почивни за всички и всъщност пак е само първи ноември.
УЧЕНИЦИТЕ С ДЕН ВАКАНЦИЯ ЗА ВОТА
Автор: Anonymous да 2011-10-24 @ 22:27 EEST
От доста години никога на първи ноември учениците не са учили. Винаги след избори в понеделник също учениците не са били на училище. Излиза, че тази есенна ваканция е само за заблуждение.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди