изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:53 EET
Ралица Негенцова: Най-рано утре сутрин в ЦИК ще пристигнат данните за резултатите от изборите    
НовиниСофия. Надявам се, че данните за изборния резултат ще пристигнат в ЦИК в ранните часове на утрешния ден – най-рано, тъй като се отчитат два избора, а не един. Това съобщи пред журналисти говорителят на ЦИК Ралица Негенцова, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „За изборите за президент и вицепрезидент всичко е въпрос на обработка на секционните протоколи и приемането им в ОИК, тъй като ОИК са тези, които обявяват резултатите от изборите за общински съвети и кметове на общини и кметове на кметства” каза Негенцова.

ЦИК обяви с решение края на изборния ден за избиране на президент и вицепрезидент на републиката и за избиране на общински съветници и кметове на територията на Република България на 23 октомври 2011 часа в 21.00 часа. Ралица Негенцова посочи, че тепърва се чакат резултати.
„Не мога да коментирам дали все още има хора, които искат да гласуват” – каза Негенцова. Тя посочи, че това е работа на Общинските избирателни комисии.
 


Сходни връзки

Ралица Негенцова: Най-рано утре сутрин в ЦИК ще пристигнат данните за резултатите от изборите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.42 секунди