изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:23 EEST
ТЕЖКА АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА С ТРИМА РАНЕНИ С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА    
Ред и сигурност

През почивните дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 5  криминални престъпления.



 

-На 22.10.2011г., във Второ РУП - Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в стопанска постройка в с. Владимирово, общ. Добричка и е извършил кражба на 3 броя домашни животни /прасета/, собственост на М.К, на 73г. По случая е образувано досъдебно производство.

 

-На 23.10.20011г., във РУП Албена е получено съобщение за това, че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в избено помещение и гараж на частен дом, намиращ се в с. Оброчище, общ. Балчик и е извършил кражба на 2 бр. дрелки, ъглошлайф, електрическа косачка и други вещи, собственост на Г.Р. на 62г. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

 През почивните дни на територията на областта e възникналo 1 пътно- транспортнo произшествиe с ранени граждани.

         -На 23.10.2011 г., около 16.50 часа, във  Второ РУП – Добрич е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя гр.Ген. Тошево– гр. Добрич, след с. Стефан Караджа, при което поради движение с несъобразена скорост с пътните условия 42 годишния водач на лек автомобил “Фолксваген Пасат” се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на пътно – транспортното произшествие водача на автомобила и возещите се момичета- Е.Г.  на 13г. и Р.Ж. на 13г. са получили тежки наранявания. Същите са настанени в МБАЛ Добрич с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Установен е 1 случай на управление на МПС след употреба на алкохол.

 

            -На 23.10.2011 г., около 03.30 часа, в гр. Каварна, от служители на РУП Каварна е спрян за проверка лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от 28-годишния Б.К от с. Ваклино, общ. Каварна. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,33 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

 

            През почивните територията на ОД МВР Добрич не са възниквали пожари.

           

*****

Подробности за катастрофата в по-късните часове на деня

 


Сходни връзки

ТЕЖКА АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА С ТРИМА РАНЕНИ С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди