изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:17 EEST
БАЛОНИ С ПОСЛАНИЯ ПУСНАХА В НЕБЕТО ДЕЦАТА ОТ СТОЖЕР    
Новини

С мило тържество възпитаниците на ЦДГ "Здравец" в добричкото село Стожер зарадваха в петък своите родители и гости. С тържеството ние се присъединихме към националните чествания, посветени на 130-годишнината от откриването на първата детска градина у нас - в Свищов, каза за НДТ директорът на детското заведение Донка Стефанова.



Благодарение на учителките си малчуганите се представиха с песни, танци и стихчета. Техни гости бяха представители на община Добричка, родители и приятели. В музикалната изява се включиха и първокласници от училището в Стожер. Накрая всички деца пуснаха балони с послания към своите връстници по света - да са здрави и щастливи. И. д. кмет на община Добричка зарадва малчуганите с вкусни кексчета.

Тържеството се проведе по проект "С грижа за всеки ученик", по който детската градина спечели, обясни Донка Стефанова. Тя посочи, ЦДГ в Стожер е класирана на 16 място с максимален брой от 17 точки от общо 240 проекта от цялата страна.

В момента в ЦДГ "Здравец" се обучават 79 деца. Всичко се постига с огромен труд от страна на учителките, който се оценява от родителите, допълни директорът. НДТ

 


Сходни връзки

БАЛОНИ С ПОСЛАНИЯ ПУСНАХА В НЕБЕТО ДЕЦАТА ОТ СТОЖЕР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди