изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:57 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ

ОВЕН - Роднински претенции могат да ви по изнервят, но ще се справите, пък и не се чувствайте задължени тежестта на фамилията да е все за ваша сметка.

ТЕЛЕЦ - Новостите могат да ви подтикнат към действия, различни от очакванията към вас, но ще съумеете да защитите своите и интересите на хората, с които работите и живеете, от което ще се почувствате доволни.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за бизнес – договаряния, прозрения и лично усъвършенстване. Следвайки романтичните си пристрастия, ще подсилите усещането си за виталност и с повече увереност ще планирате бъдещите си намерения.

РАК - Бъдете дружелюбни към колегите ви и заедно ще свършите по-бързо общите ви задачи. Обърнете повече внимание на брачния си партньор, раздвижването в делата му ще промени в положителна посока живота на семейството ви.

ЛЪВ - Ако до сега сте регистрирали застой в делата си, то днес ще имате по-динамични развития, свързани с бизнеса и творческите ви изяви. Изпълнени сте с енергия, която насочена правилно, ще ви донесе успешни реализации.

ДЕВА - Всичко, свързано с деловите ви срещи и бизнес - начинания ще са в хармония с добрите енергии на деня. Творчески настроени, ще търсите най-доброто, в добра кондиция сте и без затруднения ще стигате до желаните резултати.

ВЕЗНИ - Търговските взаимоотношения ще ви поставят в условия да определяте и да избирате, но и да се съобразявате с условията, наложени от конкретната ситуация и пазарна действителност. Уязвими са белите дробове, главата и очите.

СКОРПИОН Изразявайки доброто си отношение към хората, с които работите, ще ви бъде по-лесно да наложите идеите си, без да срещате непреодолими препятствия за реализацията им. СТРЕЛЕЦ - Безспорно с поведението и навременните си идеи създавате впечатление на уравновесени, подготвени и можещи хора, каквито всъщност сте в действителност.

КОЗИРОГ - Много неща ви създават безпокойство и не от днес, за това се погрижете за тях, като не допускате някой или нещо да провали плановете и доброто ви настроение.

ВОДОЛЕЙ - С находчивост и малко късмет ще бъдете на точното място и време, което ще ви осигури желаните резултати. Пазете се от настинки, уязвими са белите дробове и главата, не преуморявайте и очите си.

РИБИ - Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но ще успеете да решите на място възникналите проблеми. С лекота ще ви се отдават развлеченията, които ще ви предложи вечерта. Щадете главата и очите си, не се преуморявайте.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди