изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:49 EEST
Ебазер Ебазер: Много ми е тежко, че не станах кмет    
Общество Дни преди изборите социалните мрежи бяха залети от предизборния плакат на Ебазер Ебазер – кандидатът за кмет на ГЕРБ в разградското село Малък Поровец. Ебазер загуби изборите. Успехът бе на страната на досегашния кмет – представителят на ДПС Илия Иванов. Въпреки хилядите му поддръжници във “Фейсбук”, Ебазер събра гласовете на едва 22 свои съселяни. След неуспеха човекът на ГЕРБ в Малък Поровец продължи работата си в Държавния археологически резерват “Сборяново”.

Видимо разстроен, Ебазер Ебазер разказва за загубата на изборите и изразява съжалението си, че не се е запознал с идола си Бойко Борисов пред вестник “България днес”.

“Как да се чувствам? Малко ми е мъчно - останах само с 22 гласа. Старият кмет събра 194 души и си остана на поста. Но какво да се прави – аз досега не съм изхранвал децата си с кметуване. Ще си продължа работата”, казва той.

Ебазер Ебазер разказва, че ако бе спечелил поста, то щял да развие туризма и направи пенсионерски клуб в Малък Поровец. “Не съм член на ГЕРБ, но много искам да стана. Тя ми харесва като политическа партия. Няма смисъл сега да обяснявам кои идея на ГЕРБ подкрепям, след като загубих изборите”, казва Ебазер.

Той смята още, че Бойко Борисов е добър ръководител на България. “Мислех да се запозная с него. Много исках. Няма смисъл да приказваме, вече няма този шанс. Исках да управлявам така, както Бойко Борисов управлява България”, казва още неуспелият кандидат – кмет.

На въпрос как ще коментира факта, че благодарение на социалната мрежа “Фейсбук” е станал много популярен в страната, той отговаря :”Какъв е този Фейсбук?”.

Ебазер Ебазер обяснява още, че е кръстен на дядо си. Той обаче не знаел какво точно означава името, но обещава да попита баща си. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ебазер Ебазер: Много ми е тежко, че не станах кмет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди