изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:56 EET
28-ГОДИШЕН С "ОПЕЛ ВЕКТРА" БЛЪСНАЛ 5-ГОДИШНО ДЕТЕ В ОРЛЯК    
Ред и сигурностБюлетин на ОД на МВР - Добрич:  През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР -Добрич, са  регистрирани 4 криминални престъпления.

-На 25.10.2011г., в Първо РУП гр.Добрич е получено съобщение за това, че неизвестен извършител е проникнал в незаключен автомобил БМВ, паркиран по ул. “Васил Левски”, гр.Добрич и е извършил кражба на кожено яке, лични документи и сумата от 8 500 лева, собственост на М.Й, на 45г. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

-На 25.10.2011г., в РУП Тервел е получено съобщение за това, че неизвестен извършител чрез демонтаж на стъкло е проникнал в дома на С.Е на 28г., находящ се в с. Коларци, обл. Добрич и е извършил кражба на DVD плеър, сателитен приемник, дигитален фотоапарат и мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство.

 

 

 През денонощието на територията на областта e възникнало 1  пътно- транспортно произшествие.

 

-На 25.10.2011г., около 12.42ч. в РУП Тервел е прието съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие в с. Орляк, обл. Добрич, при което 28 годишен водач на лек автомобил марка “Опел Вектра”  блъска внезапно изкочилия на пътното платно Р.Р на 5 години. Пострадалото дете е прегледано в МБАЛ – гр. Добрич и е освободено за домашно лечение без опасност за живота. По случая се извършва проверка.

 

-На  26.10.2011г., около 01.50 ч., по ул. “Трети март” в гр. Ген. Тошево е спрян лек автомобил “Рено 19”, управляван от Т.Т, на 63г. При извършената проверка за алкохол техническото средство е отчело 2,58 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

 

            През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич не са възниквали пожари.

 


Сходни връзки

28-ГОДИШЕН С "ОПЕЛ ВЕКТРА" БЛЪСНАЛ 5-ГОДИШНО ДЕТЕ В ОРЛЯК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди